2013. július 16., kedd

Erdei koboldok spenótkrémlevese

Hozzávalók: kb. 20-30 dkg spenót, pár szem krumpli, leveskocka, pár kanál kókuszliszt, kb. 1 dl tej, pár gerezd fokhagyma, apróra vágott snidling, pici olaj



Elkészítése: A spenótot sós vízben megpároljuk, apróra vágjuk. A krumpli kockára vágjuk és megfőzzük. Egy másik edényben az olajon megfonnyasszuk a hagymást és a fokhagymát beletesszük a spenótot, majd az egészet összeturmixoljuk a krumpli felével és a krumplilével. Pici tejjel hígítjuk, és beletesszük a lisztet is. Az egészet a spenótlébe öntjük és összekeverjük. A megmaradt krumplidarabokkal és tönkölygolyókkal tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése